ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζήσης: "Έτοιμοι στην πρεμιέρα"

Ζήσης: "Έτοιμοι στην πρεμιέρα"

Ο Νίκος Ζήσης εξήγησε ότι η διάθεση στις τάξεις της Εθνικής Ανδρών είναι δεδομένη, μίλησε για το "πάντρεμα" εμπειρίας και ταλέντου ενώ ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα θέλει να κάνει κάτι καλό στο Eurobasket 2015.

Η Ελλάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Eurobasket απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την καθημερινή βελτίωση που πρέπει να παρουσιάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οι δηλώσεις του διεθνή γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τη νίκη επί της Βοσνίας.

"Ήταν το δεύτερό μας παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Δοκιμάζουμε σχήματα. Προσπαθούμε να δούμε τι μας ταιριάζει στα σχήματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 5 Σεπτεμβρίου. Η διάθεση είναι δεδομένη σε αυτή την ομάδα. Έχουμε απαρτία φέτος και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό. Να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του για να πετύχουμε. Η ομάδα έχει εμπειρία και νέα παιδιά, υπάρχει ένα πολύ καλό... πάντρεμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας. Κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε και να είμαστε 100% έτοιμοι στο Ζάγκρεμπ. Ακολουθεί ένα δυνατό τεστ με την Τουρκία, μια ομάδα που έχει μεγάλα κορμιά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ