ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Καϊμακόγλου η Εθνική στην Κωνσταντινούπολη

Χωρίς Καϊμακόγλου η Εθνική στην Κωνσταντινούπολη
INTIME SPORTS

Δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής στην Κωνσταντινούπολη ο Κώστας Καϊμακόγλου για προληπτικούς λόγους. Τι δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Η Εθνική αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο (22/8, 21:00, ΑΝΤ1) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία σε δεύτερη φιλική αναμέτρηση. Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες των διεθνών, καθώς στο χθεσινό (20/8) ματς χτύπησε στο χέρι, χωρίς πάντως να έχει κάποιο πρόβλημα, όμως προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για να θεραπείες.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης λίγο πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε: " Θέλουμε να δείξουμε μια βελτίωση σε αυτό το τελευταίο φιλικό. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

Στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τουρκία κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Παρουσιάσαμε μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες μέρες και αφού παρουσιάσαμε αυτή τη βελτίωση σε μία εβδομάδα, γιατί να μην δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στις 10 μέρες που υπολείπονται ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Στα συν είναι και η παρουσία του Νικ Καλάθη, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ και θα μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ