ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Ντόρσεϊ η Εθνική λόγω τραυματισμού

Χωρίς Ντόρσεϊ η Εθνική λόγω τραυματισμού

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν θα αγωνιστεί φέτος με την Εθνική ομάδα, όπως ενημέρωσε την Ομοσπονδία. Η επιστολή που έστειλε ο ατζέντης του εξηγώντας τους λόγους της απόφασης.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρέθηκε στην προεπιλογή των παικτών του Κώστα Μίσσα, ενόψει του φετινού Ευρωμπάσκετ, αλλά ο 21χρονος Έλληνας διεθνής γκαρντ, ο οποίος φέτος έγινε Draft από τους Ατλάντα Χοκς, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας (μέσω του ατζέντη του) πως δεν θα δώσει το "παρών", μένοντας εκτός.

Εξηγώντας τους λόγους, τόνισε πως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα του στον αστράγαλο. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων το 2015, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (4η θέση), ενώ πέρσι συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, αγωνιζόμενος σε ορισμένα φιλικά. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στις 10 Ιουλίου, στην 2η περίοδο του αγώνα με τους Μπουλς.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ για τον Ντόρσεϊ:

"Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσει θα γίνει η φετινή προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών αφού ένας τραυματισμός στον αστράγαλο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και δεν θα του επιτρέψει να είναι παρών όπως επιθυμούσε.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο επιστολής που έστειλε σήμερα ο ατζέντης του παίκτη, Κρις Έμενς, η πλήρης αποθεραπεία του ομογενή παίκτη από πρόσφατο τραυματισμό του στον αστράγαλο δεν θα ολοκληρωθεί πριν τα μέσα Αυγούστου, οπότε δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας.

Στην ίδια επιστολή εκφράστηκε η τιμή που ένιωσε ο Ντόρσεϊ με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα, οι ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη και η ανυπομονησία του να συμμετάσχει σε κάποια από τις επόμενες προσπάθειες. Οι διοικούντες την ΕΟΚ και ο Κώστας Μίσσας ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον νεαρό παίκτη και ανανέωσαν την επαφή για κάποια από τις επόμενες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ