ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χριστινάκη: "Να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα"

Χριστινάκη: "Να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα"

Η Ελεάνα Χριστινάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" μιλώντας για την επιστροφή της Εθνικής Νέων Γυναικών στην Α' Κατηγορία, αλλά και τη μετακόμισή της στις ΗΠΑ για λογαριασμό του Florida.

Στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" μίλησε η Ελεάνα Χριστινάκη. Η διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στην επιτυχία της Εθνικής Νέων Γυναικών, που κέρδισε την επιστροφή της στην Α' Κατηγορία αλλά και το μέλλον της που θα την βρει στην Αμερική, με τη φανέλα των Florida Gators.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την άνοδο της Εθνικής στην πρώτη κατηγορία: " Εγώ και η Φασούλα ήμασταν στην Εθνική Γυναικών και συναντήσαμε τις υπόλοιπες παίκτριες μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού, οπότε είχαμε λίγες ημέρες για να γίνουμε… ομάδα. Παράλληλα, υπήρχε και η κούραση με τόσους αγώνες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η προπονήτριά μας έκανε πολύ καλή δουλειά και παρουσιάσαμε μία πολύ δεμένη ομάδα που δεν απογοητεύτηκε στις ήττες. Όταν χάναμε ξέραμε ότι έπρεπε να ανασυνταχθούμε και να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα και το δικαιολογώ, διότι και εμείς είχαμε λίγο χρόνο για να μάθουμε τον τρόπο παιχνιδιού των υπόλοιπων κοριτσιών και το αντίστροφο. Ήταν πολύ δύσκολο ειδικά μετά την ήττα από την Αυστρία, αλλά η προπονήτριά μας μας μιλούσε συνέχεια. Η ομάδα ήθελε πάρα πολύ να ανέβει".

Για την επόμενη χρονιά: " Θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, διότι θα πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Φέτος, ένα ακόμα δύσκολο κομμάτι ήταν η απουσία πέντε με έξι παικτριών, λόγω υποχρεώσεων με τα κολέγια ή τραυματισμών. Παίκτριες που ήταν βασικά στελέχη της ομάδας. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλες μαζί, να είμαστε βελτιωμένες και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά".

Για την επόμενη χρονιά που θα τη βρει στο κολέγιο της Florida: " Είναι ένα από τα καλύτερα στην Αμερική. Εκεί θα πάω με υποτροφία, καθώς με είδαν στα παιχνίδια της Εθνικής. Είναι τιμή να αγωνιζόμαστε με τη φανέλα της Ελλάδας. Είμαι τυχερή που πήρα την υποτροφία, ειδικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, και εύχομαι να αντεπεξέλθω σε όλους τους τομείς".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ