ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χρηστίδης: "Έτοιμοι απέναντι στο Ισραήλ"

Χρηστίδης: "Έτοιμοι απέναντι στο Ισραήλ"

Η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει το Ισραήλ (19:00) και ο Βασίλης Χρηστίδης εξέφρασε την πεποίθηση πως η "γαλανόλευκη" θα εμφανιστεί έτοιμη για να πάρει τη νίκη.

Η Εθνική Νέων Ανδρών ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην α΄ φάση του Eurobasket απέναντι στο Ισραήλ (19:00) και ο Βασίλης Χρηστίδης εξήγησε τι πρέπει να κάνει η "γαλανόλευκη", ώστε να πάρει τη νίκη και συγχρόνως την 2η θέση του Γ' Ομίλου.

Ο 20χρονος σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ και αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα από την Γερμανία : "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Γερμανία είναι μια γεμάτη και δυνατή ομάδα. Έπρεπε να «χτυπήσουμε» στις αδυναμίες τους κι αυτό κάναμε, αλλά στο τέλος μας κόστισαν κάποιες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και κάποιες αδράνειες αμυντικά. Το θετικό ήταν πως ήμασταν βελτιωμένοι σε αρκετά πράγματα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ρουμανία".

Η Ελλάδα και το Ισραήλ είχαν κοντραριστεί στον περσινό τελικό της διοργάνωσης στην Κρήτης, αλλά πλέον στο ρόστερ των ομάδων υπάρχουν αρκετά διαφορετικά πρόσωπα και ο Βασίλης Χρηστίδης παρατήρησε πως "είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και εννοείται όπως πάντα θέλουμε τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης παραλίγο να νικήσει στην Γερμανία. Εμείς είχαμε λίγο χρόνο ξεκούρασης και πλέον σήμερα μιλήσαμε με τους προπονητές μας για τον αγώνα με το Ισραήλ, το βίντεο θα μας βοηθήσει και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν βγούμε στο παρκέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ