ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζηβασιλείου και Χατζηλεοντή θέλουν πρόκριση στην Α' Κατηγορία

Η Ιωάννα Χατζηβασιλείου και η Ιωάννα Χατζηλεοντή, μίλησαν για την Εθνική ομάδα των Κορασίδων, η οποία θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ρουμανία, έχοντας σκοπό να πάρουν την πρόκριση στην Α' Κατηγορία.

Λίγο πριν επιβιβαστούν στο πούλμαν για το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" με τελικό προορισμό την Οραντέα της Ρουμανίας δύο αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας των Κορασίδων, η Ιωάννα Χατζηβασιλείου και η Ιωάννα Χατζηλεοντή , μίλησαν στο www.basket.gr.

Η «έμπειρη» και αρχηγός της ομάδας, Ιωάννα Χατζηβασιλείου τόνισε: "Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Δουλέψαμε στις λεπτομέρειες και την τακτική ώστε να μπορέσουμε να παλέψουμε για το καλύτερο. Η προετοιμασία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σκληρή σωματικά αλλά έντονη πνευματικά.

Προσπαθούσαμε να πειράξουμε το μυαλό μας ώστε να περάσουμε όλες τις λεπτομέρειες που δουλέψαμε στην διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένες από αυτό που κάναμε. Και πιστεύουμε ότι θα βγάλουμε το καλύτερο εαυτό μας στα παιχνίδια" και συμπλήρωσε: "Η επιτυχία των Νεανίδων μας επηρέασε θετικά αφού θέλουμε να βρεθούμε στην θέση τους και θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Όλες οι κοπέλες είμαστε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε το στόχο μας".

Από την πλευρά της η Ιωάννα Χατζηλεοντή , μία από τις βενιαμίν (γεν. 2002) της ομάδας, υποστήρηξε: "Η προετοιμασία σε σχέση με την αντίστοιχη των Παγκορασίδων μπορώ να πω ότι ήταν πιο σκληρή. Με τα κορίτσια δουλέψαμε περισσότερο στις λεπτομέρειες. Τώρα έχουμε μπροστά μας τους αγώνες και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α’ κατηγορία. Θα δούμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας γι’ αυτό και δουλέψαμε σκληρά τόσες μέρες" και καταλήγοντας υπογράμμισε: "Με την επιτυχία των Νεανίδων συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε και εμείς να τα καταφέρουμε. Μας εμπνέει η άνοδο που πέτυχαν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ