ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζηνικολάου: "Νίκη και σημαντικό βήμα πρόκρισης"

Χατζηνικολάου: "Νίκη και σημαντικό βήμα πρόκρισης"
INTIME SPORTS

Η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τρίτης (25/11, 18:00) τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017, με την Όλγα Χατζηνικολάου να τονίζει τη σημασία της αναμέτρησης.

Στη Βουλγαρία βρίσκεται από το πρωί η Εθνική Γυναικών, αφού αύριο (25/11, 18:00) θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2017. Ο Κώστας Κεραμιδάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της Άρτεμη Σπανού που έχει τραυματιστεί στο χέρι, πλην όμως η "γαλανόλευκη" θέλει όσο τίποτα τη νίκη για να κάνει από νωρίς αποφασιστικό βήμα για την παρουσία της στην τελική φάση της διοργάνωσης.

" Είναι ένα παιχνίδι που αποτελεί για εμάς τη μισή πρόκριση. Έχει βέβαια αρκετές ιδιαιτερότητες και κρύβει κινδύνους. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε έστω και ένα πόντο θα κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση", είπε η Όλγα Χατζηνικολάου μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube, για να προσθέσει πως η Βουλγαρία " είναι μια ομάδα που δεν έχει ψηλά κορμιά, αλλά διαθέτει κάποιες έμπειρες παίκτριες. Δεν έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα, αλλά αυτό να μην το έχουμε σαν δικαιολογία. Όσο, εξάλλου, χρόνο έχουμε εμείς τόσο έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία της Βουλγαρίας και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Ενώ σε ερώτηση για το αν δείχνει κάτι η βαριά ήττα της Βουλγαρίας από τη Ρωσία, απάντησε πως " ο αγώνας με την Ρωσία δεν είναι και κριτήριο. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Ήταν μια εκτός έδρας αναμέτρηση για τη Βουλγαρία, δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε με το αποτέλεσμα, γιατί αυτό κρύβει την παγίδα ότι δεν είναι καλή ομάδα. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.. Λεπτομέρειες δεν έχουμε και πολλές. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι δεν είναι ψηλή ομάδα. Θα προσαρμόσουμε την άμυνα στα ατού τους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Η άμυνα είναι πάντα όπλο σε αυτή την Εθνική ομάδα. Από εκεί ξεκινάμε με και μετά έρχεται η επίθεση".

Δείτε video από το επίσημο κανάλι της EOK στο Youtube

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ