ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαραλαμπόπουλος: "Το χρυσό και οι Άνδρες"

Χαραλαμπόπουλος: "Το χρυσό και οι Άνδρες"

Ο MVP του Eurobasket U18 και ηγέτης της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησε για το μπασκετικό θράσος της Ελλάδας που δεν τα παράτησε ποτέ ενώ ευχήθηκε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια από την Ανδρών!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος οδήγησε την Εθνική Εφήβων στο χρυσό μετάλλιο κι εν συνεχεία αναδείχθηκε MVP του Eurobasket U18 ενώ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα, μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε μετά τον θρίαμβο επί των Τούρκων : "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δείξαμε χαρακτήρα, ότι είμαστε ομάδα. Υπήρχε μεγάλη πίεση. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, σε κανένα σημείο. Γυρίσαμε βάζοντας μεγάλα σουτ.

Δείξαμε ότι έχουμε μπασκετικό θράσος. Για την κούπα τι να πω; Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα. Μακάρι να ζήσω κάτι ανάλογο στο μέλλον. Το πόδι μου είναι καλά. Δεν νιώθω τίποτα τώρα".

Πρόσθεσε στη συνέχεια πως: "Έχουμε προσπαθήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε πει ότι αν το πάρουμε θα σηκώσουμε το τρόπαιο μαζί με τον Διονύση (Σκουλίδα) και τον Γιώργο (Παπαγιάννη). Δεν έχω νιώσει καλύτερα στη ζωή μου. Είναι μεγάλο πράγμα να κερδίζεις το Πανευρωπαϊκό. Ελπίζω να έχουμε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην προσπάθεια των Ανδρών: "Μακάρι κι η Εθνική Ανδρών να πάρει το χρυσό. Μας πήρε χθες ο Ζήσης να μας ευχηθεί καλό παιχνίδι και καλή τύχη".

Διαβάστε ακόμη:

MVP ο Χαραλαμπόπουλος

Το "μπράβο" του Γκάλη

Παπαγιάννης: "Παίξτε ξύλο και πάρτε τη νίκη"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ