ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαραλαμπόπουλος: "Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Εθνική ομάδα"

Χαραλαμπόπουλος: "Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Εθνική ομάδα"

Με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα, η FIBA μίλησε με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για την παρθενική του παρουσία στους μεγάλους της "γαλανόλευκης".

Αφού πρώτα οδήγησε την Εθνική Εφήβων στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό του Βόλου (πέρσι) και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Φώτη Κατσικάρη για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο. " Ύψιστη τιμή" είχε χαρακτηρίσει το γεγονός της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα μιλώντας στο Sport24.gr , λίγα λεπτά αφότου έμαθε -στα γραφεία της 24MEDIA όπου βρισκόταν για Live Chat- τα... ευχάριστα.

Μετά απ' όλα αυτά, ήταν... αναμενόμενο να του αφιερωθεί χρόνος και χώρος από τη FIBA, στην ιστοσελίδα της οποίας μίλησε. Τι είπε; " Δεν είναι κάτι που περίμενα, πρέπει να ομολογήσω. Παραμένω όμως ψύχραιμος. Πιθανώς γιατί είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει (γελάει). Το μόνο που μπορώ να πω έτσι αυθόρμητα είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Φυσικά, το πρώτο τηλέφωνο που έκανα μόλις έμαθα τα νέα ήταν να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου, να σιγουρευτώ πως είναι αλήθεια", τόνισε αρχικά πριν ερωτηθεί για το τι σημαίνει για εκείνον η παρουσία στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας:

" Πολλά. Όταν καλείσαι για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, για όλους τους αθλητές. Πιστεύω ότι μπορώ να πάρω πάρα πολλά από αυτό το γεγονός. Γίνεσαι πιο "πλούσιος" από κάθε άποψη, απλά και μόνο από τις καταστάσεις που βιώνεις καθημερινά".

Όσο για το πως θα χαρακτήριζε το έργο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Τορίνο; " Δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο ή δύσκολο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι κάθε χρόνο η Εθνική ομάδα παρουσιάζεται ανταγωνιστική στις διεθνείς διοργανώσει και ότι έχουμε μπροστά μας έναν στόχο που όλοι θέλουμε να εκπληρώσουμε. Αυτό είναι το βασικό μέλημα όλων μας: να πετύχουμε τον σκοπό μας", απάντησε χαρακτηριστικά πριν κλείσει επισημαίνοντας πως " καλοκαίρι σημαίνει Εθνική ομάδα, για μένα. Τόσο απλά. Η ευχή μου είναι να βρίσκομαι κάθε καλοκαίρι στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μου, γιατί αγαπώ το μπάσκετ και θέλω να την εκπροσωπώ. Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ