ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαμός στα αποδυτήρια της Εθνικής Κωφών Γυναικών

Χαμός στα αποδυτήρια της Εθνικής Κωφών Γυναικών

Η πρόκριση της Εθνικής Κωφών Γυναικών στον τελικό των Deaflypics της Τουρκίας πανηγυρίστηκε έξαλλα από την Αθηνά Ζέρβα και τις παίκτριές της (VIDEO).

Η εμφατική νίκη επί της Ιταλίας ( 49-33) έφερε την Εθνική Κωφών Γυναικών στον τελικό των Deaflypics της Τουρκίας, ένα μόλις χρόνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο EuroBasket της Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια της Αθηνάς Ζέρβα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το κορυφαίο ολυμπιακό μετάλλιο, απέναντι στη Λιθουανία (29/7, 16:00). Το κλίμα στα αποδυτήρια της "γαλανόλευκης" ήταν κάτι παραπάνω από γιορτινό μετά τον θρίαμβο επί της "σκουάντρα ατζούρα", με την προπονήτρια της "γαλανόλευκης" να γίνεται ο... στόχος του μπουγέλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Αθηνά Ζέρβα δήλωσε: " Οι μεγάλοι στόχοι θέλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τα παιχνίδια αυτά είναι χωρίς αύριο. Ήρθαμε εδώ με έναν στόχο. Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι μας βάζει στα μετάλλια. Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί και μας στηρίζει. Αυτή τη νίκη την αφιερώνω σε όλους αγαπούν και στηρίζουν αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επιτελείς της ομάδας, που βοήθησαν σημαντικά σε όλο αυτό που γίνεται".



TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ