ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλαγκόγιας: "Διαφορετικό παιχνίδι αύριο"

Βλαγκόγιας: "Διαφορετικό παιχνίδι αύριο"

Η εθνική Παίδων ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως ο κόουτς Νίκος Τούφας και ο Κώστας Βλαγκόγιας συμφώνησαν ότι αυτό ήταν απλά το πρώτο βήμα

Ο Κωνσταντίνος Βλαγκόγιας ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, αφήνοντας τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ και μάλιστα με εντυπωσιακούς αριθμούς (20π., 14ριμπ.).

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με το Ισραήλ τόνισε: " Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι, αλλά σίγουρα υπήρχε και το άγχος της πρεμιέρας. Ήταν κάτι που φάνηκε λίγο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό μπήκαμε πιο δυνατά και αυτό μας βοήθησε να ηρεμήσουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε σωστές επιλογές στην επίθεση και ανταιμειφθήκαμε με το τελικό αποτέλεσμα. Πήραμε μια σημαντική νίκη Αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με μια πολύ δυνατή ομάδα. Οπότε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε για το στόχο μας".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Τούφας, εστίασε στο ότι " έγινε το πρώτο βήμα" και πρόσθεσε: " Σήμερα μπήκαν τα σουτ, μπήκαν σουτ σε καθοριστικά σημεία και τώρα θα πρέπει να διαχειριστούμε τη χαρά της νίκης, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως στα δύο επόμενα παιχνίδια. Είχαμε σημαντική βοήθεια από πολλά παιδιά και θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα. Έφυγε το άγχος της πρεμιέρας και κυρίως προσπεράσαμε έναν αντίπαλο, για τον οποίο δεν είχαμε βρει πολλές πληροφορίες. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, με πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξεκουραστούμε, να ξεχάσουμε το σημερινό και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι και στη Λιθουανία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ