ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλειάδης: "Βγαίνει η δουλειά σιγά - σιγά"

Βασιλειάδης: "Βγαίνει η δουλειά σιγά - σιγά"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί της Τουρκίας, την προσπάθεια όλων, αλλά και την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική επικράτησε της Τουρκίας με 70-56 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη έλεγξαν τον ρυθμό και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική του νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Σλοβενία και Νέα Ζηλανδία.

Ο Κώστας Βασιλειάδης τελείωσε την αναμέτρηση με πέντε πόντους, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Το Sport24.gr μίλησε με τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Τουρκίας, αλλά και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

" Σιγά - σιγά νομίζω ότι ξεκινάμε να είμαστε καλοί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μέσα στο γήπεδο, αν και έχουμε ακόμα κάποια προβλήματα στο ριμπάουντ και στον αιφνιαδιασμό που θέλουμε να τρέξουμε πάρα πολύ φέτος. Νομίζω ότι με τη δουλειά που κάνουμε σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι στις 30 του μηνός και αυτή την στιγμή πιστεύω πώς τα παιδιά αρχίζουν και το ευχαριστιούνται μέσα στο γήπεδο. Είμαστε αρκετά καλοί και το διασκεδάζουμε", ανέφερε αρχικά ο Κώστας Βασιλειάδης.

Στη συνέχεια ο Έλληνας παίκτης μίλησε τον τρόπο που παίζουν οι διεθνείς μας και την ευχαρίστηση τους κατά την διάρκεια του αγώνα... " Το τελευταίο διάστημα νομίζω ότι αρχίζουμε να το απολαμβάνουμε περισσότερο και είναι πολύ σημαντικό για την ελευθερία του καθενός μέσα στο παιχνίδι και το τι μπορείς να δώσεις. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω ότι θα δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια".

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το ότι ίσως τα πράγματα για εκείνον να είναι πιο εύκολα στο τι ζητάει ο κόουτς, καθώς γνωρίζει τον Φώτη Κατσικάρη από τη συνύπαρξη τους στο Μπιλμπάο ο Κώστας Βασιλειάδης δήλωσε: " Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά ξέρω ακριβώς τι θέλει γιατί ήμασταν μαζί τρία χρόνια στο Μπιλμπάο και δεν είχα κανένα πρόβλημα γενικότερα με το πώς θα παίξουμε, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε και να γινόμαστε καλύτεροι".

Για την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας είπε: " Θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά και πιστεύω πώς βγαίνει σιγά - σιγά. Στο Παγκόσμιο θα είμαστε ακόμα πιο καλοί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Από το παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε, ενώ θα πρέπει να βελτιώσουμε τι ριμπάουντ και κάποια κενά διαστήματα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ