ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλακόπουλος: "Το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ καλά θεμελιωμένο"

Απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της Εθνικής Νέων Ανδρών, αλλά και τη διοργάνωση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Χαλκίδας δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

"Είναι αναμενόμενη ως τώρα η πορεία της ομάδας, παρότι έχουμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες, του Παπαγιάννη και του Μήτογλου. Διαθέτουμε μια ομάδα που του χρόνου, να μου το θυμηθείτε, θα βγει πρωταθλήτρια Ευρώπης στη διοργάνωση U20. Είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλά θεμελιωμένο κι έτσι η Εθνική μας ομάδα θα πρωταγωνιστεί. Η νέα φουρνιά του ελληνικού μπάσκετ θα φέρει τίτλους και μετάλλια", τόνισε.

«Είναι άριστη η διοργάνωση από όλες τις πλευρές. Ήταν γνωστό από προηγούμενες διοργανώσεις ότι η πόλη της Χαλκίδας αγαπά τον αθλητισμό, αγαπά το μπάσκετ, έχει ιστορία και θα έχει και μέλλον. Όλες οι αποστολές είναι ενθουσιασμένες από τη διοργάνωση και από τη συμμετοχή του κόσμου, που συμβάλλει με την παρουσία του να έχουμε εξαιρετικούς αγώνες. Ασφαλώς θα πρέπει να επισημάνουμε και τη συμβολή της δημοτικής αρχής σε αυτό, με τον αγαπητό δήμαρχο Χρήστο Παγώνη».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ