ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλακόπουλος και πρέσβης δίπλα στην Εθνική Γυναικών

Βασιλακόπουλος και πρέσβης δίπλα στην Εθνική Γυναικών

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Τσεχία, Ευθύμιος Ευθυμιάδης βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που μένει η Εθνική Γυναικών για να ευχηθούν καλή επιτυχία λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο ημιτελικό με την Γαλλία (21:30).

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών από το ξεκίνημα του Ευρωμπάσκετ της Πράγας. Φρόντισε λοιπόν να βρεθεί και στο ξενοδοχείο της ομάδας λίγες ώρες πριν τον σημερινό (24/6) ημιτελικό με την Γαλλία (21:30, LIVE Blog από το Sport24).

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, παρέα με τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη και τον πρέσβη της Ελλάδας, Ευθύμιο Ευθυμιάδη, βρέθηκαν έτσι στο πλευρό των διεθνών, ευχόμενοι καλή επιτυχία ενόψει του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εθνική Γυναικών βρέθηκαν το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος που ήταν στην Πράγα και στους πρώτους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, όπως και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Τσεχία Ευθύμιος Ευθυμιάδης συνοδευόμενος από τον εμπορικό ακόλουθο Παύλος Ολζιέρσκι.

Είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο με τις αθλήτριες της Εθνικής και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία για τον σημερινό ημιτελικό του Ευρωμπάσκετμε τη Γαλλία. Οι παίκτριες έκαναν δώρο στον πρέσβη μια φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές τους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ