ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλακόπουλος: "Η πληρέστερη Εθνική!"

Βασιλακόπουλος: "Η πληρέστερη Εθνική!"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι αγώνες στο Ζάγκρεμπ δεν θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην Εθνική, εξηγώντας ότι η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη είναι περισσότερο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Η Εθνική Ανδρών ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket 2015 κόντρα στα Σκόπια (5/9, 19:00) και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξήγησε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι έτοιμο για νέες μεγάλες επιτυχίες.

"Οι αγώνες στην Κροατία δεν δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα για την Εθνική ομάδα μπάσκετ, καθώς τέσσερις ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση του Eurobasket, η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη Λιλ της Γαλλίας. Η Εθνική μας ομάδα, αν δεν συναντήσει στα δύο νοκ άουτ παιχνίδια, κάποια από τις ισχυρές ομάδες όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Σερβία η Λιθουανία, μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το τρόπαιο" δήλωσε σχετικά στον Focus FM ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Η σημερινή ομάδα μπάσκετ είναι περισσότερο πλήρης από κάθε άλλη φορά, κάτι για το οποίο πολλά χρόνια τώρα γίνεται σοβαρή δουλειά και υπάρχει άρτιος σχεδιασμός. Για τους Έλληνες το μπάσκετ είναι αναπόσπαστο κομμάτι, κάτι το οποίο διέλαθε της προσοχής των πολιτικών, οι οποίοι τώρα αναζητούν τρόπους ώστε να μην συμπέσουν οι κρίσιμοι αγώνες με τις κομματικές και άλλες εκδηλώσεις τους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ