ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσουμάνης: "Πολλοί παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά"

Τσουμάνης: "Πολλοί παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά"

Ο Ανδρέας Τσουμάνης μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για τη νέα ευρεία νίκη της Εθνικής Παίδων επί της Ρουμανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 β' κατηγορίας.

Ο Ανδρέας Τσουμάνης δεν ήξερε εάν θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ μέχρι και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων. Μία θλάση στον τετρακέφαλο τον καθιστούσε αμφίβολο για τη 12άδα, στο τέλος όμως ο νεαρός διεθνής όχι μόνο πρόλαβε να είναι 100% έτοιμος, αλλά κάνει και εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σόφια.

Στον τρίτο αγώνα της Εθνικής Παίδων κόντρα στη Ρουμανία ο Τσουμάνης ήταν ο κορυφαίος της ελληνικής ομάδας , αφού πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ. Μετά το τέλος του αγώνα ήταν και αυτός που μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για την ευρεία νίκη της Εθνικής, τη δική του απόδοση, καθώς και τη συνέχεια του τουρνουά...

Αναλυτικά η Ανδρέας Τσουμάνης μίλησε:

Για τον τραυματισμό του:

" Όντως, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είχα ένα τραυματισμό και πιο συγκεκριμένα μια θλάση στον τετρακεφαλο. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα, αλλά με τις κατάλληλες θεραπείες κατάφερα τελικά να είμαι στην 12αδα και να ταξιδέψω για το Ευρωπαϊκό".

Για την σημερινή του απόδοση:

" Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, αλλά έχουμε πολλούς αγώνες ακόμα, στους οποίους πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".

Για την πληρότητα της εθνικής ομάδας:

" Είναι πολύ σημαντικό που σε κάθε παιχνίδι, διαφορετικοί παίκτες βγαίνουν μπροστά. Αυτό δείχνει ότι είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, με πολύ καλούς αθλητές σε όλες τις θέσεις, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά!".

Για τα νικηφόρα αποτελέσματα της Ελλάδας:

" Ναι μεν έχουμε τρεις νίκες σε τρεις αγώνες, αλλά τα αποτελέσματα αυτά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίσουν! Όσο περνάνε οι μέρες τα παιχνίδια θα δυσκολεύουν και θα αντιμετωπίζουμε πιο καλές ομάδες!".

Για τον μεθαυριανό αγώνα με την Ισλανδία για την πρωτιά του ομίλου:

" Ξέρουμε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να σου προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος! Μπορεί να το λέμε κάθε φορά, αλλά η αλήθεια είναι πως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχοντας ως στόχο να παρουσιαζόμαστε το ίδιο δυνατοί όπως σήμερα! Θέλουμε οπωσδήποτε το 4/4, για να συνεχίσουμε με νίκες το τουρνουά!".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ