ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσαγκρώνης: "Συνεχίζουμε με Μίσσα και Σκουρτόπουλο"

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Τσαγκρώνης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ανδρών, έδωσε... είδηση για τον πάγκο της "γαλανόλευκης" και αναφέρθηκε που θα γίνουν οι αγώνες των Προκριματικών σε Άνδρες και Γυναίκες.

Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με την επόμενη μέρα της Εθνικής Ανδρών στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Τάκης Τσαγκρώνης φιλοξενήθηκε στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Τριπλή Απειλή" προκειμένου να μιλήσει τόσο για το πως θα έχει η κατάσταση στον πάγκο της "γαλανόλευκης" όσο και για το που θα δώσει τους αγώνες της.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ επιβεβαίωσε πως οι Κώστας Μίσσας και Θανάσης Σκουρτόπουλος θα διατηρηθούν στις τάξεις της "γαλανόλευκης", επισημαίνοντας πως " παραμένει η τεχνική ηγεσία, γιατί πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην Εθνική Ομάδα", ενώ αναφορικά με το που θα γίνονται οι αγώνες των Προκριματικών, απάντησε:

" Κάτι που ζητάνε οι Έλληνες φίλαθλοι είναι να δουν από κοντά στην Εθνική. Ξεκινάμε από το Ηράκλειο και τα "Δύο Αοράκια" -που πληροί όλους τους όρους και προϋποθέσεις- και μπορούμε να έχουμε καλό αγώνα από πλευράς προσέλευσης φιλάθλων. Η Κρήτη έχει φιλοξενήσει με επιτυχία πανευρωπαϊκές διοργανώσεις", για να συνεχίσει αναφερόμενος στους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Γυναικών για τα Προκριματικά του Eurobasket Women 2019: " Είχαμε δώσει μία υπόσχεση, την οποία και τηρούμε. Η Εθνική Γυναικών θα αγωνιστεί στην Κοζάνη. Υπάρχει εκεί καινούριο γήπεδο που πληροί τους όρους. Το γυναικείο μπάσκετ έχει έρεισμα εκεί και πιστεύω ότι θα έχουμε την συνδρομή των φιλάθλων για να στεφθεί με επιτυχία. Πρέπει να αλλάξουν τους πίνακες για να δώσουν κίνητρα στις ομάδες που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν αγώνες και θέλουν να φιλοξενήσουν την εθνική. Να έχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να τηρούνται οι καινούριοι πίνακες".

Παράλληλα, ρωτήθηκε για την απόφαση της ΕΟΚ να ορίσει από τώρα τα "Δύο Αοράκια" ως έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών: " Δε νομίζετε ότι ήταν καιρός πλέον, να γίνει αυτό; Προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα, είναι καλύτερο για τις ομάδες να ξέρουν που θα γίνει ο τελικός. Οι ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα και το δικαίωμα να δημιουργήσουν κανένα θέμα πλέον, γιατί γνωρίζουν εκ των προτέρων που θα γίνει ο τελικός. Για αυτό την ανακοινώσαμε σήμερα, που το Κύπελλο είναι σε αρχική φάση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Είναι το πιο σωστό. Το θέμα είναι ότι στην Κρήτη είναι λίγο δύσκολο να μετακινηθούν οι οπαδοί. Αυτά είναι θέματα της Αστυνομίας και του Υπουργείου που μπορούν να αντιμετωπίσουν το οτιδήποτε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ