ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρομερή συγκίνηση! Οι Νέοι Άνδρες το σήκωσαν με τον Καρβέλα!

Τρομερή συγκίνηση! Οι Νέοι Άνδρες το σήκωσαν με τον Καρβέλα!

Το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης, σηκώθηκε στον ουρανό της Κρήτης από τέσσερα χέρια. Από αυτά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και του μεγάλου μαχητή της ζωής, Δημήτρη Καρβέλα.

Έπρεπε να φτάσουμε στο φινάλε ολόκληρης διοργάνωσης για να δούμε το highlight της. Έπρεπε να φτάσουμε στην απονομή για να δούμε την πιο συγκινητική στιγμή του καλοκαιριού. Τον MVP του Eurobasket U20 Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να φωνάζει τον Δημήτρη Καρβέλα για να σηκώσουν μαζί στον ουρανό το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης!

Ο μάνατζερ της Εθνικής Νέων Ανδρών, ένας σπουδαίος εργάτης του μπάσκετ, ένας άνθρωπος με τρομερή πορεία και ιστορία στο άθλημα, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, αλλά δεν το βάζει κάτω. Παλεύει, όπως πάλευε πάντα στη ζωή του, είναι μαχητής και έζησε κι αυτός τη δική του στιγμή δόξας όταν ένα δικό του παιδί τον φώναξε στο πλευρό του.

Βλέπετε, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια, από παιδάκι, απ' όταν ο "Μπίλι" πήγε στο Αιγάλεω και έκανε με την ομάδα των δυτικών προαστίων τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ. Μαζί σήκωσαν την κούπα, μαζί μας συγκίνησαν, όπως είχαν κάνει και πριν από δυο χρόνια στον Βόλο. Και στα επόμενα Βασίλη και Δημήτρη.

Λίγα λεπτά αργότερα, Φλιώνης και Μιλεντίγεβιτς του αφιέρωσαν το τρόπαιο .

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ