ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τολιόπουλος: "Αυτή η ομάδα έχει ψυχή"

Τολιόπουλος: "Αυτή η ομάδα έχει ψυχή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε ειδική μνεία στον χαρακτήρα της Εθνικής Νέων Ανδρών, ενώ ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι διεθνείς για να ανατρέψουν το -15 στο παιχνίδι με την Κροατία.

Η επιστροφή από το -15 του ημιχρόνου και η νίκη επί της Κροατίας στον μικρό τελικό του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας έδωσαν την άνοδο στην Εθνική Νέων Ανδρών, η οποία είπε "τέλος καλό, όλα καλά" στη Χαλκίδα.

Όπως τόνισε άλλωστε ο Βασίλης Τολιόπουλος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης: " Φάνηκε ότι μας είχε επηρεάσει η χθεσινή ήττα (σ.σ.: από την Ισλανδία). Όμως είπαμε πως δεν αξίζει η ομάδα να μείνει για μία ακόμη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία", για να προσθέσει πως " ο κόουτς μάς έδειξε τον τρόπο στα αποδυτήρια κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Μπορεί να είμαστε νέοι, αλλά αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Η Ελλάδα ανήκει στην πρώτη κατηγορία, υπάρχουν πολλά παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Η δική μας γενιά δεν κατάφερε δυστυχώς να παίξει σε κάποιον τελικό, αλλά όλα τελείωσαν καλά κι εγώ φεύγω ευχαριστημένος".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Μουράτος μιλώντας επίσης στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε: " Φέραμε εις πέρας την αποστολή της ανόδου. Βρεθήκαμε 15 πόντους πίσω στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως επειδή ήμασταν ψυχολογικά επηρεασμένοι από τη χθεσινή ήττα. Ένας Θεός ξέρει πού βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια ε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Σε τέτοια παιχνίδια μετρά κυρίως ποιος το θέλει περισσότερο. Πρώτα είναι η ψυχή και η καρδιά και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αυτό μας έλειπε στο πρώτο μέρος και το βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είπαμε στο ημίχρονο ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1996 με τις μικρές εθνικές, δεν θα βρεθεί ξανά μαζί όλη αυτή η παρέα και γι’ αυτό έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Θέλαμε να κλείσουμε πολύ ωραία αυτό το ταξίδι των τεσσάρων χρόνων που είμαστε μαζί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε, άσχετα αν ο κόσμος μπορεί να το υποτιμά επειδή ήμασταν στη δεύτερη κατηγορία. Εμεί το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε όλους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ