ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το "ευχαριστώ" στη Μάλτση

Το "ευχαριστώ" στη Μάλτση

Η Στέλλα Καλτσίδου και η Όλγα Χατζηνικολάου έσπευσαν να ευχαριστήσουν την Εβίνα Μάλτση για τη στήριξη που δίνει την Εθνική Γυναικών στην περιπέτεια του Eurobasket της Ρουμανίας. Δείτε τι είπαν οι "παλιές" του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (video).

Προσπάθησε πολύ για να είναι έτοιμη για το Eurobasket, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Εβίνα Μάλτση δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό της, με αποτέλεσμα να "κοπεί" από τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο από την αποστολή που θα ταξίδευε στη Ρουμανία. Παρόλ' αυτά, η 36χρονη γκαρντ φροντίζει να δηλώνει τη στήριξη στις συμπαίκτριές της μέσω μηνυμάτων και συνομιλιών από το τηλέφωνο.

Γι αυτόν τον λόγο, η Στέλλα Καλτσίδου και η Όλγα Χατζηνικολάου έσπευσαν να την ευχαριστήσουν μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΕΟΚ στο Youtube. " Δεν καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνει η Εβίνα" λέει η Όλγα Χατζηνικολάου, με την αρχηγό της Εθνικής να προσθέτει πως " είναι συγκινητικό όλο αυτό. Εβίνα σε νιώθουμε πραγματικά μαζί μας".

Αναλυτικά, η Όλγα Χατζηναικολάου είπε ότι " εκ μέρους όλης της ομάδας θα θέλαμε να μιλήσουμε και να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας μια παίκτρια που δεν είναι εδώ πέρα, αλλά προσπαθεί καθημερινά με κάθε τρόπο να μας δείχνει την αγάπη και τη συμπαράστασή της και πόσο κοντά μας είναι. Μιλάω για την Εβίνα Μάλτση. Μας δίνει απίστευτη δύναμη καθημερινά και είναι προς τιμήν της. Είναι μια τόσο σπουδαία παίκτρια που αυτή τη στιγμή θα μπορούσε απλά να ξεκουράζεται και να κοιτάζει τον τραυματισμό της. Παρόλα αυτά, το μυαλό της είναι εδώ, θα ήθελε πάρα πολύ να είναι μαζί μας, και είναι με κάθε τρόπο εδώ και πραγματικά την ευχαριστούμε. Μπορεί κάποιοι να μην καταλαβαίνουν πόσο αξία έχει μια παίκτρια σαν την Εβίνα να μας πιστεύει τόσο πολύ, αλλά μας δίνει τρομερή δύναμη. Και πρέπει να λειτουργήσει και ως πρότυπο για κάποια νέα παιδιά που έρχονται και βλέπουν την αγάπη που έχει αυτή η παίκτρια στην εθνική ομάδα. Και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες το παράδειγμά της".

Με την Στελλα Καλτσίδου να συμπληρώνει πως " είναι απίστευτο…. Κανείς που είναι μακριά από την ομάδα δεν μπορεί να καταλάβει και δεν βλέπει τη σχέση που υπάρχει μεταξύ των κοριτσιών και πόσο η Εβίνα συμμετέχει σε αυτό. Είναι πραγματικά σαν να βρίσκεται εδώ. Οι συμβουλές της μας δίνουν την αίσθηση ότι είναι πραγματικά παρούσα. Μας προσφέρει τη γνώμη της και την εμπειρία της από μακριά και σε μένα προσωπικά δίνει πολύ χρήσιμες συμβουλές. Είναι συγκινητικό αυτό. Μας έχει συγκινήσει, μας έχει συνεπάρει. Εβίνα, να ξέρεις ότι σε νιώθουμε πραγματικά μαζί μας. Είσαι εδώ, σε ευχαριστούμε και να ξέρεις ότι αυτή η πρόκριση ανήκει και σε σένα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ