ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνεχίζει με Κατσικάρη η Εθνική ομάδα

Συνεχίζει με Κατσικάρη η Εθνική ομάδα
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κατσικάρης θα παραμείνει στη θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Fast Break". Βρήκε προπονητή κι η Εθνική Γυναικών.

Στον πάγκο της Εθνικής ομάδας θα βρίσκεται για έναν ακόμη χρόνο ο Φώτης Κατσικάρης, όπως αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Fast Break" ο Σπύρος Καβαλιεράτος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Γιώργου Βασιλακόπουλου, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Στη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (30/9) στα γραφεία της ΕΟΚ, συζητήθηκε το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Φώτης Κατσικάρης θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλαβε τις τύχες της Εθνικής ομάδας το καλοκαίρι του 2014, οδηγώντας τη "γαλανόλευκη" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και το Eurobasket του περασμένου μήνα. Στα παρκέ της Ιβηρικής, ο αποκλεισμός από τους "16" θεωρήθηκε ως αποτυχία, με τις βλέψεις στο φετινό Eurobasket να είναι σαφώς μεγαλύτερες. Κι εκεί όμως, στο "Πιέρ Μορουά", δεν κατάφερε να φτάσει υψηλότερα από τα προημιτελικά, όπου βρήκε την -μετέπειτα Πρωταθλήτρια Ευρώπης- Ισπανία.

Η κατάληψη της πέμπτης θέσης στο Eurobasket έδωσε πάντως στην Εθνική ομάδα το εισιτήριο για το Προολυμπιακό Τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού, μέσω του οποίου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Κεραμιδάς στην Εθνική Γυναικών

Παράλληλα, στο "Fast Break" έγινε γνωστός κι ο νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών. Πρόκειται για τον Κώστα Κεραμιδά, ο οποίος διαδέχεται τον Τζώρτζη Δικαιουλάκου στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο νέος προπονητής της "γαλανόλευκης" έχει εργαστεί -επί σειρά ετών στην Α1 Γυναικών- σε Αστέρα Εξαρχείων (Α1), Παναθηναϊκό (Α1), Αθηναϊκό (Α1), ενώ κάθισε επίσης στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Σόλνα (Σουηδία) πριν από τρία χρόνια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ