ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνάντηση Κατσικάρη - Βασιλακόπουλου στη Μαδρίτη

Συνάντηση Κατσικάρη - Βασιλακόπουλου στη Μαδρίτη

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη όπου το Σάββατο (5/12) για να συναντήσει τον Φώτη Κατσικάρη, με κύριο θέμα συζήτησης τον σχεδιασμό εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό για το Προολυμπιακό Τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού θα έχουν οι διοικούντες την ΕΟΚ, σε πλήρη συνεννόηση με τον Φώτη Κατσικάρη. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης θα βρεθούν στη Μαδρίτη προκειμένου να συναντήσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό, με πρώτο στόχο να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας κι εν συνεχεία να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τις προσεχείς υποχρεώσεις της "γαλανόλευλης".

Όπως είχε αποκαλύψει ο Sport24 Radio 103.3 από την 1η Οκτωβρίου, ο προπονητής της Μούρθια θα συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα , έχοντας ως μεγάλο στόχο πλέον την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης θα συναντηθούν με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρη το Σάββατο 5/12 στη Μαδρίτη. Σκοπός της συνάντησης, είναι το να λάβει την τελική του μορφή ο προγραμματισμός εν όψει των υποχρεώσεων της Εθνικής ανδρών το επόμενο καλοκαίρι, που περιλαμβάνει το Προολυμπιακό τουρνουά του Ιουλίου με μεγάλο στόχο την πρόκριση για μία ακόμα φορά στους Ολυμπιακούς αγώνες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ