ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη στην Εθνική Νέων Ανδρών

Κοινή συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στο υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Μενιδίου και τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές, από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, τον Αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλο Πολάκη, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Κοινή συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στο υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Μενιδίου και τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές, από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, τον Αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλο Πολάκη, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συνεχάρη στην Εθνική Νέων Ανδρών για την πρόκρισή της στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού της Κρήτης.

Η Εθνική Νέων Ανδρών προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στον τελικό του Πανευρωπαϊκού της Κρήτης, διαλύοντας με 77-56 την Ισπανία στον ημιτελικό .

Μετά την πρόκριση της Εθνικής, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Σειρά είχε η εθνική ομάδα U20 του Ηλία Παπαθεοδώρου να μας χαρίσει ένα ακόμη μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση μετά από τον θρίαμβο απέναντι στην Ισπανία.

Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το τεχνικό τιμ, την ομοσπονδία για την εξαιρετική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να κρατάτε ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ και να δίνετε χαρά σε όλο τον ελληνικό λαό. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό σας στην προσπάθεια που θα κάνετε αύριο για να κατακτήσετε την κορυφή της Ευρώπης. Το μέλλον σας ανήκει"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ