ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σωτηρίου: "Η Εθνική θα είναι έτοιμη"

Σωτηρίου: "Η Εθνική θα είναι έτοιμη"

Η Κατερίνα Σωτηρίου εξέφρασε την πεποίθηση πως η Εθνική Γυναικών θα παρουσιαστεί έτοιμη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ισραήλ (10/2) για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2019.

Η προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες του δεύτερου "παράθυρου" των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ με το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ (10/2) και την Πορτογαλία (14/2) στην Χαλκίδα συνεχίζεται και η Κατερίνα Σωτηρίου τόνισε την έμφαση που δίνει η "γαλανόλευκη" στην τακτική, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη.

"Προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα για το συγκεκριμένο αγώνα. Δουλεύουμε στον τομέα της τακτικής και για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας. Μας δίνει πληροφορίες και οδηγίες το προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμες τη στιγμή που χρειάζεται. Το Ισραηλ είναι ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα, βασίζεται στην ταχύτητά και στην πίεσή και αγωνίζεται με πάθος. Θεωρώ βέβαια ότι σε όλα τα κομμάτια είμαστε καλύτερες και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμες. Η αρχή για μας είναι η άμυνα και το ομαδικό πνεύμα. Μέσα από την άμυνά μας παίρνουμε δύναμη και ενεργεία ώστε να φύγουμε στον αιφνιδιασμό", είπε η έμπειρη φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή της "γαλανόλευκης" στην Χαλκίδα:

"Είμαστε χαρούμενες που θα μας φιλοξενήσει και πάλι η πόλη της Χαλκίδας. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να δώσει παλμό και να βοηθήσει την προσπάθεια μας για τη νίκη απέναντι στην Πορτογαλία".

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών την Παρασκευή (9/2) θα αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης (8/2) θα προπονηθεί για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους πριν από το παιχνίδι με το Ισραήλ (10/2).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ