ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στους "4" οι Έφηβοι!

Στους "4" οι Έφηβοι!

Η Εθνική Εφήβων δεν σταματάει πουθενά! Οι διεθνείς μας νίκησαν την Ιταλία με 85-68 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Κατάθεση ψυχής από όλους. Στα ημιτελικά κόντρα στη Σερβία (2/8, 18:30).

Καταπληκτική εμφάνιση από την Εθνική Εφήβων, η οποία επικράτησε της Ιταλίας με 85-68 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, η οποία νίκησε τη Λιθουανία με 83-67.

Διαβάστε το LIVE ανάμεσα στην Ιταλία και την Εθνική μας ομάδα για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων...

Οι διεθνείς πραγματοποίησαν εξαιρετικό παιχνίδι, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το αντιπροσωπευτικό μα;ς συγκρότημα κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να περάσει στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η Εθνική μας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι της στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Παπαγιάννης στο έκτο λεπτό έκανε το 9-13 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τους Ιταλούς να μην μπορούν να βρουν τρόπο να πλησιάσουν το καλάθι των διεθνών μας. Αποτέλεσμα ήταν το πρώτο δεκάλεπτο να κλείσει στο 20-11 για τους Έφηβους.

Τα πράγματα στο δεύτερο δεκάλεπτο άλλαξαν, καθώς η Ιταλία προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει. Ο Ναβαρίνι με σουτ δύο πόντων στο 15ο λεπτό του αγώνα έφερε τους Ιταλούς στο -2 (23-25). Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με την Εθνική να προηγείται με έξι πόντους (39-33) στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μουσίνι, ο οποίος αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την Ιταλία, ανέβασε την απόδοση του και κατάφεραν οι Ιταλοί να μαζέψουν την διαφορά. Το 30' βρήκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο +5, με τους Ιταλούς να μένουν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στα τελευταία δέκα λεπτά, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τον Παπαγιάννη να αποτελεί στα τελευταία λεπτά την αιχμή του δόρατος για την Εθνική μας, η οποία έφτασε στη νίκη με 85-68.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Παπαγιάννης είχε 14 πόντους με 8 ριμπάουντ. Για την Ιταλία, ο Μουσίνι που δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, ευστοχώντας και σε δύο τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 33-39, 53-58, 68-85.

Ιταλία (Καπομπιάνκο): Μουσίνι 24 (2), Ναβαρίνι 2, Σεβερίνι 10 (2), Ροσάτο 8, Σπέρα 2, Πικαρέλι 6 (1), Τότε, Φλακαντόρι 11, Μασκόλο, Ενβοχουότσα 3, Κακάτσε 2.

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Κόνιαρης 10 (2), Κώττας 2, Οικονομόπουλος, Μήτογλου 8 +8 ριμπ., Μουράτος 12 (1), Τσαλμπούρης 3 (1), Μπιλλής, Σταμάτης 16 (2), Παπαγιάννης 14 +8 ριμπ., Χαραλαμπόπουλος 20 (3) +13 ριμπ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ