ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στον τελικό η Εθνική Ενόπλων

Στον τελικό η Εθνική Ενόπλων

Η Εθνική Ενόπλων κέρδισε στην Νότιο Κορέα με σκορ 76-65 και στον τελικό θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στο Κατάρ. Συγχαρητήρια κι από ΠΣΑΚ

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα των Ενόπλων απέναντι στο Κατάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε τη Νότιο Κορέα με σκορ 76-65 και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Το Κατάρ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, καθώς νωρίτερα απέκλεισε τόσο τις ΗΠΑ, όσο και την Βραζιλία.

Η ομάδα του Γιώργου Σκροπολίθα είχε για καλύτερο της παίκτη τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους στην αναμέτρηση, μετρώντας 4/9 τρίποντα στο ματς. Πολύτιμη η συνεισφορά του Βασίλη Καββαδά με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα:15-20, 27-31, 46-56, 65-76.

Ν. Κορέα:Τσόι 8, Κιμ 10, Μπιούν 6, Κιμ 11, Τσα 2, Παρκ 3, Λι 15, Κιμ 10.

Ελλάδα:Νίκου 9, Βεργίνης 26, Ματαλόν 2, Ράπτης 6, Χείλαρης 2, Πέτρουλας 2, Καββαδάς 20, Τσούτσος 8.

Στον τελικό η Εθνική Ενόπλων

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: " Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την εθνική μας ομάδα των ενόπλων για την εντυπωσιακή της πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Νότιο Κορέα και της εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό της διοργάνωσης.

Η εξασφάλιση του ασημένιου μεταλλίου αποτελεί τεράστια επιτυχία για τους διεθνείς μας, οι οποίοι το μεσημέρι της Κυριακής, θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο, απέναντι στο Κατάρ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ