ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Εθνική Κωφών

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Εθνική Κωφών
EUROKINISSI

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε η Εθνική Κωφών, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης για να τις συγχαρεί.

Την ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς αγώνες κωφών γυναικών υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Η Αθηνά Ζέρβα και οι παίκτριες της που έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης συνοδεύομενες από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντική είναι αυτή η επιτυχία για την δοκιμαζόμενη Ελλάδα.

Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε: " Με μεγάλη χαρά σας υποδέχομαι στην Προεδρία της Δημοκρατίας για να σας συγχαρώ, από βάθους καρδιάς, γι αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τέτοια διάκριση. Είσαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης στην καλαθοσφαίριση", είπε αρχικά και πρόσθεσε " Σκεφτείτε ότι αυτό το επίτευγμά σας έγινε σε μια στιγμή που η Χώρα μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα.Δείξατε με αυτό τον τρόπο την δύναμη της ψυχής σας. Αλλά κυρίως δείξατε ότι η Ελλάδα, μέσα στην κρίση, έχει δυνάμεις πάνω στις οποίες μπορεί να στηρίζεται. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν οι δυνάμεις αυτές, που έχουν την ιδιαιτερότητα την οποία εσείς αντιμετωπίζετε, μετατρέπουν την ιδιαιτερότητα σε δύναμη. Αυτό που πετύχατε τιμά την Ελλάδα αλλά και δίνει ένα μεγάλο παράδειγμα σε όλους, στους συναθλητές σας, στην κοινωνία μας, σ΄ εμάς τους πολιτικούς, ως προς το τι μπορεί να κάνει αυτός ο τόπος".

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε: " Άρα το ότι είμαστε σήμερα εδώ, σε αυτό το χώρο, είναι οφειλόμενο χρέος από την πλευρά μου. Θέλω να σας πω ότι θα το θυμόμαστε αυτό. Εύχομαι όλοι μας και η Πολιτεία να μην ξεχάσει ότι αυτή η διάκριση ήταν πολύ μεγάλη αλλά χρειαζόσαστε στήριξη στη ζωή για να δώσετε αυτά που μπορείτε να δώσετε. Και μπορείτε να δώσετε πολλά. Και πάλι λοιπόν σας ευχαριστώ. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και να ΄ναι ο Θεός πάντα μαζί σας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ