ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο β' γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα στην κλήρωση του EuroBasket 2017

Στο β' γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα στην κλήρωση του EuroBasket 2017

Στο β' γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε η Εθνική ομάδα εν όψει της κλήρωσης των ομίλων του EuroBasket 2017, που θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες. Μαθαίνει τους αντιπάλους της η "γαλανόλευκη" την Τρίτη (22/11).

Το πρώτο τζάμπολ για το EuroBasket 2017 μπορεί να αργεί πολύ, αλλά από την Τρίτη (22/11, 17:00) άπαντες θα μπουν στο... κλίμα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διεξαγωγή της κλήρωσης της φάσης των ομίλων, εκεί όπου η Εθνική ομάδα θα μάθει τους αντιπάλους της.

Η "γαλανόλευκη", που αναζητά τον διάδοχο του Φώτη Κατσικάρη για την άκρη του πάγκου της, τοποθετήθηκε στο β' γκρουπ δυναμικότητας από τη FIBA, μαζί με την Ιταλία, την Τσεχία και τη Λετονία. Η κλήρωση, που θα γίνει στην Κωσταντινούπολη, θα βγάλει τους πρώτους αγώνες της διοργάνωσης, αυτούς των ομίλων. Θυμίζουμε πως πριν την κλήρωση, τις προηγούμενες εβδομάδες , οι τέσσερις χώρες που θα φιλοξενήσουν αντίστοιχα και από έναν όμιλο (Τουρκία, Φινλανδία, Ρουμανία και Ισραήλ), διάλεξαν από μια χώρα για να την πάρουν μαζί τους. Συγκεκριμένα, η Τουρκία επέλεξε την Ρωσία, η Φινλανδία την Ισλανδία, το Ισραήλ την Λιθουανία και η Ρουμανία την Ουγγαρία.

Σε αυτούς τους 4 Ομίλους θα προστεθούν άλλες τέσσερις ομάδες όπως θα βγουν από την κληρωτίδα.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης:

Α' Γκρουπ: Ισπανία, Λιθουανία, Γαλλία, Σερβία.

Β' Γκρουπ: Ελλάδα, Ιταλία, Τσεχία, Λετονία.

Γ' Γκρουπ: Κροατία, Ισραήλ, Τουρκία, Φινλανδία.

Δ' Γκρουπ: Ρωσία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Γεωργία.

Ε' Γκρουπ: Γερμανία, Βέλγιο, Πολωνία, Μαυροβούνιο.

ΣΤ' Γκρουπ: Ισλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Ουκρανία, Ρουμανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ