ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο Ρέθυμνο ο Μαργαρίτης, θα το... παλέψει για την Εθνική

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης προστέθηκε στη λίστα των διεθνών για τους πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και παρά τον τραυματισμό του, θα προσπαθήσει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στάθηκε άτυχος, καθώς στη διάρκεια της ήττας του ΠΑΟΚ από τη Νεπτούνας (69-82) τραυματίστηκε στον αντίχειρα του αριστερού χεριού. Λίγες ώρες αργότερα, ο Έλληνας φόργουορντ προστέθηκε στη λίστα των 24 παικτών για τους πρώτους αγώνες της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με την κατάσταση του να αποτελεί ερωτηματικό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν έχει κάταγμα και μάλιστα θα ταξιδέψει με δική του πρωτοβουλία στην Κρήτη, προκειμένου να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο (18/11, 16:15) για τη Stoiximan.gr Basket League. Όπως αναφέρουν στον "δικέφαλο", οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες, ωστόσο ο ίδιος θα το παλέψει και μάλιστα θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος και για την Εθνική, η οποία τη Δευτέρα (20/11) ξεκινά την προετοιμασία της.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ εξέφρασαν την υπερηφάνεια τους για την προσπάθεια του Μαργαρίτη αυτά τα 6 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και που εν τέλει τον οδήγησαν μέχρι την Εθνική Ανδρών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ