ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο Μπελγκάρντ οι Παίδες

Στο Μπελγκάρντ οι Παίδες

Η Εθνική παίδων θα ταξιδέψει για το Μπελγκάρντ της Γαλλίας, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά με τη συμμετοχή των Γαλλία, Τουρκία και Τσεχία, από τις 17 έως τις 19 Απριλίου. Δείτε ποιους παίκτες κάλεσε ο Τούφας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τα ονόματα των παιδιών που κάλεσε ο Νίκος Τούφας, κόουτς της εθνικής Παίδων, για να εκπροσωπήσουν τη χώρα σε τουρνουά, στο Μπελγκάρντ της Γαλλίας. Χρειάστηκε... έρευνα, για να βρούμε ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει εκεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ιδού λοιπόν, το πρόγραμμα που θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 19 Απριλίου.

Την Παρασκευή 17/4, η Ελλάδα θα συναντήσει την Τουρκία, στο ματς που θα σηκώσει την αυλαία της διοργάνωσης (18.30). Το Σάββατο στις 18.00 θα παίξουν με την Τσεχία και την Κυριακή στις 18.00 θα "κλείσουν" το event, με το ματς εναντίον της Γαλλίας.

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για να ταξιδέψουν στη Γαλλία είναι οι: Γιώργος Καλαϊτζάκης (Άρης), Θεόδωρος Κυρίλης (Προμηθέας), Γιάννης Γιαννάρας (ΠΑΟΚ), Βίκτωρ Γκουαλτιέρι (Πανελευσινιακός), Φώτης Κάπρης (Πανιώνιος), Νίκος Καζάκου (Πανιώνιος), Φωκίων Φωτόπουλος (Δούκας), Αριστείδης Ψάρας (Ζαφειράκης), Άγγελος Δραγάτης (Δούκας), Αριστοτέλης Μέλιος (Αμύντας), Θανάσης Δρομπογιάννης (Αστέρας Πατησίων), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Βίρλας (Προμηθέας), Χάρης Λιούνης (Πανιώνιος), Νίκος Τσιριλάκης (Μαντουλίδης). Προπονητής της Εθνικής Παίδων είναι ο Νίκος Τούφας και συνεργάτης του ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Να θυμίσουμε πως η Παίδων προετοιμάζεται για το Eurobasket που θα διεξαχθεί 6/16-8, στο Κάουνας της Λιθουανίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ