ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην τελική ευθεία η Εθνική Νεανίδων

Στην τελική ευθεία η Εθνική Νεανίδων
© 2015 ALINA COJOCARU

Η Εθνική Νεανίδων αντιμετώπισε τη Βουλγαρία (νίκη με 54-51) στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν το Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Βοσνίας. Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της "γαλανόλευκης".

Με νίκη επί της Βουλγαρίας (54-51) ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η Εθνική Νεανίδων, η οποία το Σάββατο (23/7) ρίχνεται στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στη Βοσνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καλή παρουσία απέναντι στους γείτονες, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Γερεουδάκη, να σχολιάζει πως " το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα και κάναμε πολλές αλλαγές για να δούμε πράγματα που θέλαμε απ’ όλες τις αθλήτριές μας".

Η Εθνική Νεανίδων θα παλέψει για την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων στο Σαράγεβο, με στόχο την επιστροφή της στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 2-15, 21-27, 33-41, 51-54.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Ντέτσκο): Πέντοβα 3 (1), Κονσταντίνοβα, Στοϊτσκοβα, Πένκοβα18 (2), Μίρτσεβα, Ιβάνοβα 9, Τοντόροβα2, Γκέλοβα, Αντονοβα Ντ. 2, Κόλεβα3, Βάλτσεβα7, Αντόνοβα Κ. 7.

ΕΛΛΑΔΑ (Γερεουδάκης): Τζανετάτου 2, Τσενεκέ Ε. 5 (1), Παναγιωτοπούλου, Κολλάτου 4, Τσινεκέ Κ. 6, Σταυρόπουλος 2, Βιντσιλαίου 6, Γεροστεργίου, Αναστασοπούλου 12, Καρλάφτη 15 (3), Δανδουλάκη 2.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ