ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ο Αθηναίου

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ο Αθηναίου
INTIME SPORTS

Το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Βασίλης Σπανούλης, υποχρέωσε τον Φώτη Κατσικάρη να καλέσει τον Γιάννη Αθηναίου εκτάκτως στην Εθνική ομάδα.

Κατά την παρουσίαση της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας, ο Φώτης Κατισκάρης είχε επισημάνει πως " ο Βασίλης (σ.σ.: Σπανούλης) θα ξεκινήσει με ατομικό πρόγραμμα, το οποίο θα πρέπει να τελειώσει. Στην πορεία θα ενσωματωθεί πλήρως με την Εθνική ομάδα".

Κάτι που επιβεβαιώνεται από την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να καλέσει εκτάκτως στην προετοιμασία τον Γιάννη Αθηναίου. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι το 16ο μέλος της προεπιλογής, αντικαθιστώντας προσωρινά τον 32χρονο γκαρντ, ο οποίος θα χρειαστεί να απέχει για λίγο από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Γιατί επελέγη όμως ο Γιάννης Αθηναίου; Όπως είχε γράψει το Sport24.gr από τις 24 Ιουλίου , " πέρα από τους 15 που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία στη λίστα η οποία κατατέθηκε επίσημα στη FIBA υπάρχουν ακόμα τρεις αθλητές. Αυτό έγινε γιατί οι σχετικές λίστες συμπεριλαμβάνουν 18 παίκτες με τους τις τρεις που συμπληρώνουν την 18άδα να είναι σε επιφυλακή εάν χρειαστεί. Αυτοί είναι οι Γιάννης Αθηναίου (Ολυμπιακός), Γιώργος Μπόγρης (Μπιλμπάο) και Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός). Οι τρεις συγκεκριμένοι θα κληθούν να βοηθήσουν μόνο εάν προκύψει κάτι απρόοπτο με τους υπόλοιπους της 15άδας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ