ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην καλύτερη πεντάδα η Τσινέκε

Πέραν της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Βοσνίας, η Έλενα Τσινέκε χαμογελούσε για έναν ακόμη λόγο. Επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης!

Η Έλενα Τσινέκε έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Βοσνίας, αφού οδήγησε εκ του ασφαλούς την Εθνική Νεανίδων στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου . Η 18χρονη γκαρντ ήταν η καλύτερη -κατά γενική ομολογία- παίκτρια της "γαλανόλευκης" στη διοργάνωση, κάτι που αναγνωρίστηκε από τους καθ ύλην αρμόδιους. Τους προπονητές των ομάδων.

Η 18χρονη γκαρντ του Άρη επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας, παίρνοντας την... προσωπική επιβράβευση για τα κατορθώματά της, πέραν από τα ομαδικά -που μετρούν άλλωστε περισσότερο. Με 18 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο ξεχώρισε στα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με την παρουσία της στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Παρεμπιπτόντως, ο τελικός με τη Σουηδία ήταν ο μοναδικός αγώνας που σημείωσε μονοψήφιο αριθμό πόντων (8), αφού είχαν προηγηθεί οι εξαιρετικές εμφανίσεις με Σκόπια (10π.), Ιρλανδία (21π.), Εσθονία (19π.), Αγγλία (23π.), Γερμανία (25π.) και Ισλανδία (20π.). Στον ημιτελικό άλλωστε αποδείχθηκε καταλυτική αφού πέτυχε έμμεσο τρίποντο στα 37'' για το φινάλε, διαμορφώνοντας το +3 το οποίο διαφύλαξε ως κόρη οφθαλμού η ομάδα των Γιάννη Γερεουδάκη και Κώστα Παπαδόπουλου μέχρι το φινάλε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ