ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Ιταλία για φιλικά η Εθνική Νέων

Στην Ιταλία για φιλικά η Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων βρίσκεται ήδη στην Ιταλία όπου θα πάρει μέρος σε φιλικό τουρνουά. Δεν ταξίδεψαν με την ομάδα οι τραυματίες Λούντζης, Χρηστίδης, ενώ είχαμε και τα πρώτα δύο "κοψίματα".

Χωρίς τους τραυματίες Μιχάλη Λούντζη και Βασίλη Χρηστίδη ταξίδεψε η Εθνική Νέων στην Ιταλία, όπου θα πάρει μέρος σε φιλικό τουρνουά το διάστημα 30 Ιουνίου-2 Ιουλίο παρέα με την οικοδέσποινα Ιταλία, το Ισραήλ και την Ουκρανία.

Τα φιλικά αυτά γίνονται στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ Νέων που θα διεξαχθεί στην Κρήτη το διάστημα 15-23 Ιουλίου.

Στην αποστολή στην Ιταλία ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πήρε 13 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Βασίλης Μουράτος, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Διονύσης Τάταρης, Αντώνης Κόνιαρης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Διονύσης Σκουλίδας, Δημήτρης Φλιώνης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Θοδωρής Καρράς, Γιάννης Αγραβάνης, Δημήτρης Κουρέπης.

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΟΚ, οι Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος και Νίκος Καμαριανός "κόπηκαν" από την ομάδα, με την Εθνική Νέων να συνεχίζει την προετοιμασία της με 15 παίκτες. Αναμένεται να κοπούν άλλοι τρεις μέχρι την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ