ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στη Ρώμη για φιλικά η Εθνική Γυναικών

Στη Ρώμη για φιλικά η Εθνική Γυναικών

Η Ιταλία είναι ο επόμενος σταθμός της Εθνικής Γυναικών, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία σε φιλικούς αγώνες την Παρασκευή και το Σάββατο. "Κόπηκε" η Ρούλα Μούλη.

Σε 15 ημέρες το Ευρωμπάσκετ Γυναικών θα ανοίξει την αυλαία του και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εντείνει τις προσπάθειες του να παρουσιαστεί έτοιμο στα γήπεδα της Τσεχίας. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ιταλία την Παρασκευή (2/6, 19:30) και το Σάββατο (3/6, 19:00) σε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας που θα διεξαχθούν στη Ρώμη. Οι απουσίες, πάντως, δεν λείπουν.

Η Λολίτα Λύμουρα παρέμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την θεραπεία της λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ενώ δεν ταξίδεψε στην Ιταλία ούτε η Μαριέλλα Φασούλα, η οποία έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση της και προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή της. Αμφότερες θα ενσωματωθούν εκ νέου με την Εθνική την Κυριακή, μετά την επιστροφή από τη Ρώμη. Επίσης, ανακοινώθηκε και το πρώτο "κόψιμο". Ο λόγος για την Ρούλα Μούλη, η οποία δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής.

Οι παίκτριες που επιλέχθηκαν για τα φιλικά με την Ιταλία είναι οι εξής 12: Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Νίκι Έιβερι, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Ελεάννα Χριστινάκη, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού και Ιωάννα Δίελα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ