ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σταμάτης: "Πάντα έχουμε υψηλούς στόχους"

Σταμάτης: "Πάντα έχουμε υψηλούς στόχους"

Ο Δημήτρης Σταμάτης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής U19 ενώ οριοθέτησε τους στόχους της ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο (VIDEO).

Το Παγκόσμιο Εφήβων θα διεξαχθεί φέτος στο Ηράκλειο της Κρήτης (27/6-5/7) και ο Δημήτρης Σταμάτης μίλησε στο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube για την... ιδιαιτερότητα του Group D και τους στόχους της Εθνικής στη διοργάνωση.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για:

την πορεία της προετοιμασίας: "Η προετοιμασία εξελίσσεται μια χαρά. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Όλα είναι καλά... Προσπαθούμε κάθε μέρα, όσο περισσότερο μπορούμε, για να είμαστε έτοιμοι για το Παγκόσμιο".

τους στόχους της Εθνικής στο Παγκόσμιο Εφήβων: "Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά αυτή τη στιγμή, είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά πάντα η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους. Πιστεύω αν όλα πάνε καλά και είμαστε υγιείς και δουλέψουμε πολύ, θα έχουμε ελπίδες για κάτι καλό".

τον... ιδιαίτερο όμιλο (σ.σ. με Σερβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Νότιο Κορέα): "Όντως, έχουμε έναν περίεργο όμιλο αφού υπάρχουν δυο ομάδες που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Ξέρουμε ότι η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να έχουμε καλύτερη θέση στη βαθμολογία".

το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο : "Είναι πολύ σημαντικό το ότι παίζουμε στη χώρα μας. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου. Αυτό δεν πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε αρνητικό. Μπορεί στην αρχή να έχουμε λίγο άγχος αλλά θα το ξεπεράσουμε και θα μας βγει σε καλό".

Εν τέλει, ο Σταμάτης έστειλε το μήνυμά του στους Έλληνες φιλάθλους: "Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αν έλθουν στο γήπεδο, θα δουν ωραίο μπάσκετ και θέαμα. Επίσης ότι είναι μια σπουδαία διοργάνωση και θα μπορέσουν να δουν κι άλλους σπουδαίους παίκτες, από άλλες χώρες.

Με Κορκμάζ η προεπιλογή της Τουρκίας

Στο μεταξύ, ο ομοσπονδιακός κόουτς των Τούρκων, Ομέρ Ουγκουράτα, ανακοίνωσε την προεπιλογή της ομάδας ενόψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι γείτονες συμμετέχουν στον B' όμιλο, μαζί με τις Ισπανία, Αργεντινή και Κίνα ενώ η περίπτωση του 17χρονου Φουρκάν Κορκμάζ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ