ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σταμάτη: "Να περιορίσουμε τα λάθη μας"

Σταμάτη: "Να περιορίσουμε τα λάθη μας"

Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει η Εθνική Γυναικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το φετινό Ευρωμπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στην Τσεχία. Την περασμένη εβδομάδα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Σλοβακία, μέσω των οποίων βγήκαν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα. Η συνέχεια των αγώνων προετοιμασίας θα γίνει πλέον επί ιταλικού εδάφους...

" Η προετοιμασία μας είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχουμε δώσει και κάποια φιλικά με την Σλοβακία. Η ομάδα δείχνει να έχει αρκετή διάθεση. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η μαχητικότητα και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε από εδώ και πέρα. Το δείξαμε και στη Σλοβακία. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσουμε και τα λάθη μας" επισήμανε μέσω δηλώσεων που έκανε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας η Εβίνα Σταμάτη.

" Όσο πιο λίγα λάθη κάνεις σε αυτό το επίπεδο τόσο περισσότερες ελπίδες έχεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, μας μένουν λίγες ακόμα ημέρες για να τεστάρουμε κάποιες λεπτομέρειες και να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει των φιλικών που θα δώσουμε με την Ιταλία" συνέχισε η διεθνής παίκτρια.

Η Εθνική Γυναικών μετά την επιστροφή της από τη Σλοβακία συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Πριν την σημερινή προπόνηση οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από τα φιλικά με την Σλοβακία και στη συνέχεια έγιναν οι ανάλογες επισημάνσεις στο γήπεδο. Η Λολίτα Λύμουρα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού έκανε ελαφρύ τρέξιμο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ