ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στα παρασκήνια του Ελλάδα-Σλοβενία

Στα παρασκήνια του Ελλάδα-Σλοβενία

Το παρασκήνιο του χθεσινού αγώνα της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβενία και οι δηλώσεις του Κώστα Κεραμιδά και της Άρτεμης Σπανού (VIDEO).

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να νικήσει τη Σλοβενία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα τα καλά νέα ήρθαν μέσω... Γαλλίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η νίκη της Γαλλίας επί της Σερβίας έβαλε την Ελλάδα στην επόμενη φάση του τουρνουά, βγάζοντας αυτομάτως την ταμπέλα του "τελικού" από το αυριανό παιχνίδι με τις δευτεραθλήτριες Ευρώπης "τρικολόρ" (19/6, 21:30).

Όπως έχουν τα πράγματα, η Ελλάδα μπορεί να τερματίσει από πρώτη στον όμιλο (με νίκη επί της Γαλλίας και ήττα της Σλοβενίας) έως τρίτη (εάν η Σερβία νικήσει τη Σλοβενία με 17+ πόντους διαφορά). Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, είναι να τερματίσει δεύτερη, κάτι που θα συμβεί εάν ηττηθεί από τη Γαλλία και η Σερβία νικήσει τη Σλοβενία με 1-16 πόντους διαφορά.

Η απογοήτευση, βέβαια, ήταν έκδηλη στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας μετά την ήττα από τη Σλοβενία. Δείτε στο video που ανάρτησε η ΕΟΚ στο κανάλι της στο YouTube τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Κεραμιδάς και η Αρτεμις Σπανού, αλλά και τα παρασκήνια της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ