ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανού: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα"

Σπανού: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα"

Η Άρτεμις Σπανού δήλωσε ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Eurobasket του 2019 ότι η Εθνική Γυναικών δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ότι αυτή και οι συμπαίκτριές της θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στην δράση έπειτα από την σπουδαία πορεία της στο περασμένο Eurobasket, όπου κατέκτησε την 4η θέση για χάρη των προκριματικών του Eurobasket 2019. Οι απαιτήσεις πλέον έχουν μεγαλώσει, ωστόσο η σέντερ της ομάδας, Άρτεμις Σπανού, δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, η Σπανού δήλωσε αρχικά: "Χαίρομαι που είμαι και πάλι στην Εθνική Ομάδα. Περιμέναμε καιρό για να είμαστε ξανά όλες μαζί και να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2019".

Η διεθνής σέντερ μάλιστα ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι ο όμιλος της Εθνικής μοιάζει βατός, αυτή και οι συμπαίκτριές της ξέρουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τα αποτελέσματα που ψάχνουν, αρχής γενομένης από τους αγώνες με την Πορτογαλία (11/11) και την Κοζάνη (15/11): " Η ομάδα ξέρει ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο οπότε θα δώσουμε το 100% σε όλα μας τα παιχνίδια. Όσον αφορά στο θέμα της ψηλής είμαι εγώ, η Στέλλα, αλλά υπάρχουν και παίκτριες που θα βοηθήσουν και θα παλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο".

Τέλος, μιλώντας για την προσωπικότητα της ομάδας, η Σπανού τόνισε πως " η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ομάδα κερδίζουμε γιατί το θέλουμε πάρα πολύ, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, αγωνιζόμαστε με πάθος και παίζουμε για τη χώρα μας. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Ολες έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι αν πάμε στον αγώνα σοβαρές, δούμε τον αντίπαλο στα μάτια και παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που θα μας πουν οι προπονητές δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ