ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γεμάτη η Kombank Arena για το φιλικό με την Ελλάδα!

Γεμάτη η Kombank Arena για το φιλικό με την Ελλάδα!

Περισσότεροι από 16.000 Σέρβοι θα βρίσκονται απόψε (28/6, 21:15) στις εξέδρες της Kombank Arena για το φιλικό με την Ελλάδα ενώ ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς παραδέχτηκε ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει πολύ μέλλον!

Το ενδιαφέρον των Σέρβων για το αποψινό (28/6, 21:15) φιλικό με την Ελλάδα είναι τεράστιο! Είναι χαρακτηριστικό ότι η σέρβικη ομοσπονδία ενημέρωσε ότι έγιναν 12.000 online κρατήσεις μέσα σε 45 λεπτά ενώ σήμερα εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμες 4.200 κάρτες ελευθέρας εισόδου στην Kombank Arena.

O αγώνας με τους Σέρβους θα είναι το τελευταίο τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν από το ματς με το Ιράν (4/7) για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο ενώ ο Φώτης Κατσικάρης μπορεί να υπολογίζει και στον Στράτο Περπέρογλου, την ώρα που ο Κώστας Κουφός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα .

"Θα ήταν πολύ όμορφο να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο! Πετύχαμε δυο νίκες κόντρα στη Γαλλία και θα ήταν θετικό να ολοκληρώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας με νίκη επί της Ελλάδας πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά στο Βελιγράδι. Απόψε, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη ενόψει της συνέχειας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι πνευματικά ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με την Αγκόλα και το Πουέρτο Ρίκο" ανέφερε σχετικά ο Νίκολα Γιόκιτς.

Από την πλευρά του ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε στο προ διετίας restart της εθνικής Σερβίας, τονίζοντας πως "πλέον έχουμε σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με την πρώτη μας συγκέντρωση. Μιλάω για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 2014. Τότε... υποφέραμε στα φιλικά προετοιμασίας. Οι Έλληνες έχουν καλή ομάδα, ειδικά σε ό,τι αφορά το μέλλον και τις προοπτικές που έχει το ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα βρεθεί ξανά στο πλευρό μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ