ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σοκ με Κώστα Αντετοκούνμπο στην Εθνική Νέων Ανδρών

Σοκ με Κώστα Αντετοκούνμπο στην Εθνική Νέων Ανδρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης, αφού υπέστη κάταγμα στο πόδι στο φιλικό με την Ιταλία.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών της Κρήτης, το οποίο ξεκινάει στις 15 Ιουλίου, ήρθε το σοκ για την Εθνική Νέων Ανδρών: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό με την Ιταλία και τέθηκε εκτός διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα:

"Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Νέων Ανδρών στην προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20.

Ο τραυματισμός του στο φιλικό με την Εθνική Ιταλίας χθες στα Χανιά, αποδείχθηκε σοβαρός, καθώς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φάνηκε πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα έσω κνημιαίου κονδύλου".

Όπως βέβαια γίνεται σαφές, το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο θα απουσιάσει από την διοργάνωση είναι το λιγότερο κι ας πρόκειται για σημαντική απώλεια. Το βασικό είναι να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τον τραυματισμό του, προκειμένου να επιστρέψει ξανά δυνατός στο παρκέ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ