ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σλούκας σε Μπογκντάνοβιτς: "Ερχόμαστε"!

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα emoticon με ειρωνικό χαμόγελο του Μπογκντάνοβιτς σε ένα post του Κώστα Σλούκα στο Instagram για τη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Ρουμανίας είχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας διεθνής να απαντήσει στον άλλοτε συμπαίκτη του ότι θα τα... πουν από κοντά στο φιλικό με την Σερβία.

Για μία διετία ο Κώστας Σλούκας και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μοιράστηκαν τα ίδια αποδυτήρια στην Φενέρμπαχτσε, κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα και μία EuroLeague. Ήρθαν κοντά, έγιναν φίλοι. Και αυτό φαίνεται και στον τρόπου που επικοινωνούν μέσω των social media.

Ο Έλληνας διεθνής λοιπόν μετά τη νίκη επί της Ρουμανίας "ανέβασε" μία φωτογραφία του από το παιχνίδι στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας "πρώτη φιλική νίκη".

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τότε δεν έχασε την ευκαιρία και αποφάσισε να σχολιάσει το post του άλλοτε συμπαίκτη του με ένα emoticon που απεικόνιζε ένα ειρωνικό χαμόγελο, προφανώς σχολιάζοντας την δυναμικότητα του αντιπάλου της Εθνικής:

Σλούκας σε Μπογκντάνοβιτς: "Ερχόμαστε"!

Ο Σλούκας ωστόσο δεν άφησε αναπάντητη την "πρόκληση", απαντώντας "Μπόγκι, ερχόμαστε την επόμενη εβδομάδα. Να είσαι έτοιμος"

Που αναφερόταν όμως ο διεθνής γκαρντ; Στο φιλικό που είναι προγραμματισμένο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Σερβία την επόμενη εβδομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Ευρωμπάσκετ. Μένει να φανεί ποιος θα αποχωρήσει χαμογελαστός από το παρκέ μετά το τέλος εκείνου του αγώνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ