ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σλούκας: "Ανεπίτρεπτη η άμυνα μας στα τελευταία λεπτά"

Σλούκας: "Ανεπίτρεπτη η άμυνα μας στα τελευταία λεπτά"

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στην αδυναμία της ελληνικής άμυνας στα τελευταία 5 λεπτά. "Κρίμα, γιατί ελέγξαμε το ματς, πλέον κοιτάμε μόνο την πρόκριση", τόνισε λίγο μετά την ήττα της Ελλάδας από την Σλοβενία.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής στο ματς κόντρα στην Σλοβενία, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι έχοντας 18 πόντους, 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία η Ελλάδα ηττήθηκε από την Σλοβενία με 78-72, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για όσα έγιναν στο παρκέ του Ελσίνκι:" Είναι κρίμα αυτή η ήττα, γιατί παίξαμε καλά. Πήγαμε εκεί που το θέλαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, φάγαμε εύκολα καλάθια στο τέλος. Η άμυνα ήταν ανεπίτρεπτη, δεν ήταν εκεί στο τελευταίο πεντάλεπτο. Όπως βλέπουμε γίνεται χαμός και στους άλλους ομίλους. Στόχο μας είναι να περάσουμε. στην επόμενη φάση. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, πρέπει να αφήνουμε πίσω το ματς και να κοιτάμε το επόμενο. Πονάει η ήττα από την Σλοβενία, γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ, ελέγχαμε τον ρυθμό, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε ορισμένα εύκολα 4-5 λέι-απ από τους Ντόνσιτς και Ντράγκιτς. Σε αυτό βέβαια έχουν ευθύνη και οι γκαρντ οι δικοί μας. Γενικά, δεν ήταν κακή η επίδοση μας σε άμυνα και επίθεση, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα και εμείς χάσαμε.

Είναι πραγματικά κρίμα ο τρόπος που χάσαμε. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Το ελέγχαμε, κάναμε αυτά που θέλαμε στο παρκέ, αυτά στα οποία έχουμε δουλέψει, αλλά στα τελευταία λεπτά δείξαμε αδυναμία στην άμυνα. Πλέον, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Φινλανδία. Κοιτάμε μόνο την πρόκριση. Αυτός ήταν και ο στόχος μας όταν ήρθαμε, να περάσουμε στην επόμενη φάση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ