ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Κρατάμε την σταθερά της άμυνας"

Σκουρτόπουλος: "Κρατάμε την σταθερά της άμυνας"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κρατά την σταθερά στην άμυνα, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως όλοι οι παίκτες της Εθνικής μπορούν να απειλήσουν. Παπαγιάννης: "Να πάρουμε το χρυσό".

Λίγο μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής απέναντι στην Ρουμανία, οι Θανάσης Σκουρτόπουλος, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης, αναφέρθηκαν στην επιβλητική εμφάνιση της "γαλανόλευκης" στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο συνεργάτης του Κώστα Μίσσα, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε: "Το σημερινό και το αυριανό φιλικό ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Ερχόμαστε από μια μικρή περίοδο προετοιμασίας. Κρατάμε τη σταθερά της άμυνας, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Κάναμε κάποια μικρά λάθη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τη διάθεση και την ενέργεια. Αντιμετωπίσαμε ζώνη για πολλή ώρα. Σήμερα έλειπε ένα παιδί που θα έχει μεγάλο ρόλο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Χάσαμε κάποιες εύκολες φάσεις αιφνιδιασμού, λίγο ο ενθουσιασμός, λίγο η απραξία, αλλά πρέπει να τα διορθώσουμε αυτά. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι στα πράγματα που έχουμε δουλέψει κι όχι ανάλογα με τον αντίπαλο".

Παπαπέτρου: "Όλοι οι παίκτες της Εθνικής μπορούν να απειλήσουν"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε: "Πάντα ξεκινάς σταδιακά. Το σημερινό φιλικό εξελίχθηκε ως εύκολο, αλλά το θετικό είναι πως δείξαμε σοβαροί στην άμυνα και την επίθεση. Όλοι οι παίκτες της Εθνικής είναι ικανοί να απειλήσουν. Η ομάδα είναι υπερπλήρης και είναι καθαρά θέμα χημείας. Πρέπει να κρατάμε την μπάλα χαμηλά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Όλοι διψάμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό".

Παπαγιάννης: "Ελπίζω να πάρουμε το χρυσό"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, προσπαθούμε να παίξουμε την καλύτερη άμυνα που μπορούμε για να παίρνουμε ώθηση και στην επίθεση. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να πάρουμε το χρυσό. Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας, κάποιες ασκήσεις για μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Προσωπικά προσπαθώ να βελτιώνομαι με τη βοήθεια των προπονητών μου. Έχω δουλέψει πολύ στο σώμα μου για να γίνω πιο γρήγορος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ