ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Εμείς δεν έχουμε Ντράγκιτς"

Σκουρτόπουλος: "Εμείς δεν έχουμε Ντράγκιτς"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως η Ελλάδα δεν έχει παίκτη με την ποιότητα του Ντράγκιτς και τόνισε πως η Εθνική θα πρέπει να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα στην επίθεση.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Σλοβενία, ο βοηθός του Κώστα Μίσσα, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας από την Σλοβενία μιλώντας στην EΡΤ, ενώ επεσήμανε πως η Ελλάδα δεν έχει στο ρόστερ της παίκτη με την ποιότητα του Γκόραν Ντράγκιτς.

Το σχόλιο του για την ήττα από την Σλοβενία: "Δεν υπήρχε συνεργασία στο τέλος. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα Εκεί που έπρεπε δεν αντιμετωπίσαμε με τον σωστό τρόπο το pick n roll στα κρίσιμα σημεία. Χάσαμε ριμπάουντ στην άμυνα. Οι Σλοβένοι κέρδισαν εύκολες βολές. Ήμασταν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνιδια. Τα δύο επόμενα ματς είναι ζωής και θανάτου για μας".

Για το παιχνίδι κόντρα στην Φινλανδία: "Η Φινλανδία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Παίζει στην χώρα της και παίζει ελεύθερο μπάσκετ. Πρέπει να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι και να εκμεταλλευτούμε τους ψηλούς μας. Μπορούμε να νικήσουμε".

Για την απόδοση του Γιώργου Παπαγιάννη: "Ο Γιώργος έκανε πολύ καλό ματς. Τον βόλευε και ο αντίπαλος, ο Βίντμαρ, καθώς είναι μεγάλο κορμί και σκληρός παίκτης, όπως και εκείνος Θέλουμε να συνεχίσει έτσι.

Για την δυναμική της Εθνικής: "Εμείς, δεν έχουμε στην ομάδα μας παίκτη σαν τον Ντράγκιτς, ο οποίος δημιουργεί από μόνος του καταστάσεις, παίρνοντας αποφάσεις. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλύτερα, να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη, την έξτρα πάσα και να βάλουμε το σουτ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ