ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε δύσκολο όμιλο η Εθνική μας στο Eurobasket 2017

Σε δύσκολο όμιλο η Εθνική μας στο Eurobasket 2017

Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε σε δύσκολο όμιλο στο Eurobasket 2017 που θα γίνει στην Τσεχία. Στο γκρουπ της Ελλάδας η πρωταθλήτρια Σερβία και η φιναλίστ Γαλλία, συν την Σλοβενία.

Η κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας στο Eurobasket 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στην Τσεχία, χαρακτηρίζεται δύσκολη. Η Ελλάδα βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με την κάτοχο του τίτλου, Σερβία, αλλά και με την φιναλίστ Γαλλία, με το γκρουπ να συμπληρώνεται με την παρουσία της Σλοβενίας.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Σερβία και Γαλλία βρέθηκαν και στον ημιτελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τις Σέρβες να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο. Στην πρεμιέρα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία στις 16 Σεπτεμβρίου.

Σε δύσκολο όμιλο η Εθνική μας στο Eurobasket 2017

Οι τέσσερις όμιλοι:

GROUP Α

Ουγγαρία

Ουκρανία

Τσεχία

Ισπανία

GROUP B

Λευκορωσία

Τουρκία

Σλοβακία

Ιταλία

GROUP C

Σερβία

Σλοβενία

Γαλλία

Ελλάδα

GROUP D

Λετονία

Βέλγιο

Μαυροβούνιο

Ρωσία

Ο πρώτος περνά κατευθείαν, ο δεύτερος χιαστί

Η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου περνά στους προημιτελικούς. Η δεύτερη και η τρίτη ομάδα των ομίλων θα αναμετρηθούν χιαστί (Α2-Β3, Β2-Α3, Γ2-Δ3, Δ2-Γ3) και η νικήτρια θα περάσει και αυτή στους οχτώ.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν ρεπό στις 18 Ιουνίου, στις 21 Ιουνίου και στις 23 Ιουνίου, πριν από τους ημιτελικούς και τους τελικούς της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του Γ’ Ομίλου

16/6 Σερβία-Ελλάδα, Σλοβενία-Γαλλία

17/6 Γαλλία-Σερβία, Ελλάδα-Σλοβενία

18/6 ρεπό

19/6 Σερβία-Σλοβενία, Γαλλία-Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ