ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε αυτή την θέση πιστεύετε ότι θα τερματίσει η Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ

ΦΙΛΙΚΟ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο κόσμος μίλησε! Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα αποτελέσματα του Poll για την θέση που πιστεύετε ότι θα τερματίσει η Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ και σας τα παρουσιάζει. Περισσότεροι από 15.000 αναγνώστες πήραν μέρος στην ψηφοφορία.

Με την Εθνική Ανδρών να έχει δώσει τα πρώτα 4 φιλικά της, το Sport24.gr έδωσε τον λόγο στους αναγνώστες/φιλάθλους της ομάδας και τους έθεσε το εξής ερώτημα: Ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταλάβει η Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ; Και το αποτέλεσμα παρουσιάζει σίγουρα αρκετό ενδιαφέρον.

Περισσότεροι από 15.000 αναγνώστες συμμετείχαν στο Poll του Sport24.gr, στους οποίους και δόθηκαν οι εξής 7 επιλογές: 1η θέση. 2η θέση. 3η θέση. 4η θέση. 5η-8η θέση. 9η-16η θέση. 17η-24η θέση.

Όπως αποδεικνύεται λοιπόν, παραπάνω από τους μισούς φιλάθλους - το 61% για την ακρίβεια - θεωρεί ότι η Εθνική Ανδρών δεν θα καταφέρει να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο. Το μεγαλύτερο ποσοστό, δε, συγκέντρωσε η επιλογή "5η-8η θέση", με 43%.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι, βάσει του αναγνωστικού κοινού, το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στις προβλέψεις πήρε η επιλογή "1η θέση" με 16%, ενώ το ίδιο ποσοστό συγκέντρωσε και η επιλογή "3η θέση". Τέλος, η μοναδική άλλη επιλογή που συγκέντρωσε διψήφιο ποσοστό ήταν αυτή της "4ης θέσης" με 13%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φηφοφορίας:

Σε αυτή την θέση πιστεύετε ότι θα τερματίσει η Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ