ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρογκαβόπουλος: "Αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη κατηγορία"

Ρογκαβόπουλος: "Αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη κατηγορία"

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για την προσπάθεια της Εθνικής Παίδων να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Ευρώπης.

Η ώρα των Παίδων έφτασε. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ρίχνεται την Πέμπτη στη μάχη του Ευρωμπάσκετ U16 β' κατηγορίας που θα φιλοξενηθεί στη Σόφια, με αυτοσκοπό μία θέση στο βάθρο, που οδηγεί ταυτόχρονα και στην πρώτη κατηγορία της Ευρώπης. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο πιο διαφημισμένος παίκτης της συγκεκριμένης ομάδας, μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ρογκαβόπουλου:

Για το επίπεδο της διοργάνωσης:

"Παρά το ότι μιλάμε για Β’ Κατηγορία, η διοργάνωση είναι εξίσου ανταγωνιστική και απαιτεί την ίδια συγκέντρωση με το αντίστοιχα της Α’ Κατηγορίας".

Για το στόχο της ανόδου που έχει η Ελλάδα:

"Είναι ο μοναδικός μας στόχος. Θέλουμε τον τίτλο, την άνοδο και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα και πιστεύω πως έχουμε και το φυλικό για να πετύχουμε. Αν και όλα θα φανούν στο γήπεδο, όπως πάντα. Έχουμε δείξει πως αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Α’ Κατηγορία και μπορούμε να διεκδικήσουμε μια υψηλή θέση, διότι δείξαμε μια θετική εικόνα ακριβώς απέναντι σε ομάδες που ήδη βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία".

Για τη δική του ετοιμότητα:

"Νιώθω 100% έτοιμος να τα δώσω όλα για τη χώρα μου. Να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να αγωνιστώ με το εθνόσημο σε ένα επίσημο παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ