ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτα φιλικά για τη Νέων Ανδρών

Πρώτα φιλικά για τη Νέων Ανδρών
INTIME SPORTS

Στη Γαλλία βρίσκεται από σήμερα (15/6) η Εθνική Νέων Ανδρών προκειμένου για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει. Ποιους πήρε μαζί του ο Μάνος Μανουσέλης.

Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γαλλία μπήκε σήμερα το πρωί (15/6) η αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών, η οποία θα αγωνιστεί σε Διεθνές Τουρνουά στην πόλη Λε Τεμπλ Σιρ Λοτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Γερμανία, την Σλοβενία και τη Γαλλία, πριν επιστρέψει στη χώρα μας την Παρασκευή (19/6).

Ο Μάνος Μανουσέλης πήρε μαζί τους Κώστα Φακοπουλίδη (Ηλυσιακός), Ανδρέα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Τάσο Σπυρόπουλο (Πανιώνιος), Ανδρέα Ρεκουνιώτη (Περιστέρι), Σταμάτη Αθηνιώτη (Πρωτέας Βούλας), Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη (ΚΑΟΔ), Βαγγέλη Μπέμπη (Iona), Κώστα Κεφαλά (Δούκας), Κώστα Κουσιάντζα (Τιτάνες Παλαμά), Γιώργο Διαμαντάκο (Παναθηναϊκός) και Γιώργο Πολιτόπουλο. Απών είναι ο Γιαννούλης Χατζηνικόλας, λόγω ίσως. Θυμίζουμε πως οι 96άρηδες απέχουν λόγω της ταυτόχρονης προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, για το Παγκόσμιο.

Η Εθνική Νέων Ανδρών προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας, που θα διεξαχθεί από 7 έως 19 Ιουλίου στο Λινιάνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών στη Γαλλία

Τρίτη 16 Ιουνίου

18.00 Γερμανία - Ελλάδα

21.00 Γαλλία - Σλοβενία

Τετάρτη 17 Ιουνίου

18.00 Σλοβενία - Ελλάδα

21.00 Γαλλία - Γερμανία

Πέμπτη 18 Ιουνίου

18.00 Γερμανία - Σλοβενία

21.00 Γαλλία - Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ