ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ζούρος: "Διαβασμένοι οι παίκτες μου"

Ζούρος: "Διαβασμένοι οι παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για την εμφάνιση των διεθνών απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, τους έδωσε συγχαρητήρια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αντίπαλο στους "8", τη Νιγηρία.

Αποστολή στη Βενεζουέλα, Γιάννης Φιλέρης

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε του Πουέρτο Ρίκο με 98-84 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Α' όμιλο και την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Ηλίας Ζούρος μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από την εμφάνιση των διεθνών, καθώς όπως ανέφερε ήταν διαβασμένοι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής μας, στους "8" τη Νιγηρία.

" Είχαμε δύσκολο έργο, γιατί το Π.Ρίκο είναι μια ομάδα με πολύ ψηλά κορμιά, αλλά πρέπει να συγχαρώ παίκτες και συνεργάτες γιατί ήταν διαβασμένοι και έτοιμοι με διάφορα τρικ να καλύψουμε το μειονέκτημα", τόνισε ο Ζούρος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Καταφέραμε λοιπόν με τις ματς-απ ζώνες να κρατήσουμε στο ματς τους πιο ζεστούς παίκτες και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε και τον ρυθμό. Το Πουέρτο Ρίκο είναι "αμερικάνικη" ομάδα που αν τρέξει μπορεί να σε σκοτώσει.

Όταν όμως παίξαμε καλά την ζώνη και έχοντας κάνει σκάουτινγκ ποιους παίκτες θα αφήσουμε να σουτάρουν και ποιους όχι τα πήγαμε μια χαρά. Θέλουμε να σκοράρουμε γιατί έχουμε ταλέντο, αλλά πάντα δίνουμε σημασία και στην άμυνα".

Όσον αφορά τη συνέχεια δήλωσε: " Η Νιγηρία είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ αθλητική και το παιχνίδι νοκ-άουτ. Τα λάθη απαγορεύονται!".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ